Υπηρεσίες

Κορωνοϊός (COVID-19)

Το Κλινικό μας Εργαστήριο, μέσα στα πλαίσια της σοβαρής, κρίσιμης και πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε και στον τόπο μας με την πανδημία του Κορωνοϊού (COVID-19), τηρώντας όπως πάντα αυστηρά όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και λαμβάνοντας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κανόνες υγιεινής για προστασία του κοινού και του προσωπικού του Εργαστηρίου, παραμένουμε ανοικτοί για την εξυπηρέτηση σας, εκεί και όπου χρειάζεται.

Προετοιμασία εξετάσεων

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τις εξετάσεις σας

Η κοινωνική μας συνεισφορά για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Κατανοώντας πλήρως τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας (αφού μέρος αυτής είμαστε και εμείς) και με την απαιτούμενη κατανόηση και ευαισθησία στους συνανθρώπους μας και με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, προσφέρουμε στους Δικαιούχους των Κρατικών Νοσηλευτηρίων (Ειδικών Καρτών Νοσηλείας, Ανεργίας, Αναπηρίας, Γήρατος και Πολυτέκνων) τις πιο κάτω επιχορηγημένες τιμές, για να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην απάμβλυνση των προβλημάτων (όγκος εργασίας, ταλαιπωρία, καθυστερήσεις κλπ.) που δημιουργούνται στα κρατικά νοσηλευτήρια, όσον αφορά την διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων, καθιστώντας το έργο των ιατρών ευκολότερο και προς τη σωστή και έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε με το εργαστήριο.

Αποτελέσματα στο διαδίκτυο

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του εργαστηρίου μας και της βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, σας προσφέρουμε τώρα τη δυνατότητα της άμεσης λήψης των αποτελεσμάτων σας, καθώς και την πρόσβαση στο ιστορικό των προηγούμενων αποτελεσμάτων σας, μέσω της ιστοσελίδας μας.

Εξυπηρέτηση

Το Εργαστήριο μας, πάντοτε με επιστημονική εξυπηρέτηση αλλά πάνω απ’ όλα με φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση, ανταποκρίνεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα ευαίσθητα θέματα της υγείας και στις ανάγκες της κοινωνίας και της τεχνολογίας και σας προσφέρει:

Εξετάσεις

Στο Εργαστήριο διενεργούνται όλων των ειδών Αιματολογικές, Βιοχημικές, Μικροβιολογικές, Παρασιτολογικές, Ανοσοβιολογικές και Ορμονικές εξετάσεις, καθώς επίσης και σειρά άλλων ειδικών εξετάσεων για την Τροφική Δυσανεξία, Αλλεργίες, Καρκινικούς Δείκτες, Ναρκωτικές ουσίες κ.λ.π.

Το Εργαστήριο μας συμμετέχει στο ΓΕΣΥ

Το Εργαστήριο μας συμμετέχει στο ΓΕΣΥ

Μικροβιολογικός Έλεγχος Νερού

Επειδή, το 70% της επιφάνειας της Γης καλύπτεται από νερό...και το 70% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό...η ποιότητα του νερού είναι τεράστιας σημασίας για την Υγεία μας!

Ομαδοποιημένες Εξετάσεις (Από 35.00 ευρώ)

Οι σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και η ανάπτυξη της τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, μας παρέχουν σήμερα σύγχρονα, αξιόπιστα και ικανά μέσα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, που είναι και οι ασπίδες προστασίας της υγείας μας. Γι΄αυτό, το Εργαστήριο μας δημιούργησε και προσφέρει μια σειρά από Ειδικές Αναλύσεις Προληπτικού Ελέγχου (Check-Up) και άλλες Ομαδοποιημένες Εξετάσεις σε ειδικές και προσιτές τιμές (από 35.00 ευρώ), βασισμένες σε διεθνή πρότυπα, οι οποίες καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις σύγχρονες διαγνωστικές απαιτήσεις της Προληπτικής Ιατρικής.


XHMEIO.NET - Online Analysis Results

Eπικοινωνήστε μαζί μας

Θεμιστοκλή Δέρβη 20,
2ος Οροφος, Γραφείο 203
,
1066, Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ: (+357) 22 67 30 55 , (+357) 99 63 96 55
Φαξ: (+357) 22 67 57 50
Email: info@chem-lab.com.cy
Τ.Θ.: 25738, 1311 Λευκωσία - ΚΥΠΡΟΣ